Despre Noi

Bine ati venit in magazinul nostru! Aici veti gasi o colectie impresionanta de bijuterii lucrate cu o finete deosebita. Colectia noastra cuprinde: verighete, inele de logodna, cercei, bratari fixe si mobile, lanturi, coliere, seturi, bratari de picior, etc., atat pentru femei si barbati, cat si pentru copii.

Noi îți oferim tot ce îi mai bun pentru tine!

S.C. Doremavix S.R.L. garanteaza ca, fiecare piesa – bijuterie de aur pe care o veti cumpara, indeplineste cele mai inalte standarde de calitate. Te invitam sa navighezi printre categoriile de bijuterii pentru a gasi bijuteria perfecta pentru tine!

Dezvoltam in permanenta tehnologii noi, in vederea productiei de bijuterii care sa acopere intreaga gama de gusturi si valori posibile. Suntem membri ai Patronatului Bijutierilor din Romania, afiliat la UGIR 1903.

AUR 14K - 18K

Realizam bijuterii din aur de 14K si 18K, aur galben si alb, prin turnare si manual.

Gamă largă de produse

Dispunem de diverse modele de bijuterii si realizam lunar o gama intreaga de modele noi, in conformitate cu cerintele pietei si la comanda speciala.

Magazine

Avem magazine proprii de desfacere cu vanzare en-detail. Executam verighete la comanda dupa modelul clientului.

Utilaje profesionale

Societatea noastra detine utilaje specifice, performante, pentru productia de bijuterii din aur la standardele Uniunii Europene.

Obțineți cele mai bune oferte pentru modele personalizate!

Galerie

D O R E M A V I X

SERVICII PROFESIONALE

PRODUCEM CU MATERIAL PROPRIU SAU AL CLIENTULUI:

In atelierele noastre realizam operatiuni de sablare, montari de pietre pretioase, pietre naturale, pietre sintetice, gravari, etc., creare de verighete unicat, la cerere.

COMERCIALIZAM EN-GROS SI EN-DETAIL:

Verighete din aur 14K sau 18K Bijuterii din aur 14K sau 18K

SERVICII DE INTRETINERE SI REPARATII BIJUTERII:

lipire bijuterii din aur marire / micsorare inele si verighete, lanturi si bratari curatare profesionala cu pulbere de diamant sub jet de abur inscriptionam verighete, bratari si pandative alte operatii complexe

AUR LA SCHIMB

SE POATE ACHIZIȚIONA ȘI CU AUR LA SCHIMB

GRAMAJ ȘI MĂRIME

PREȚUL VARIAZĂ ÎN FUNCȚIE DE GRAMAJ ȘI MĂRIME

PERSONALIZARE

CONFIGUREAZĂ VERIGHETA LA COMANDĂ DUPĂ MODELUL TĂU!