• De retinut!

   

  In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a refuza returul. 

  De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

  Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar.

  Modificarea datelor de facturare de pe persoana fizica pe persoana juridica se poate solicita in termen de maxim 48 h de la intrarea in posesie a produselor. Termenul de solutionare este de pana la 30 zile lucratoare. Se pot modifica doar facturile care au chitanta eliberata de catre firma de curierat pe persoana juridica. Facturile eliberate la sediu nu se modifica.

 

 • Pentru a returna produse te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

   

  • 1. Citeste termenii si conditiile aflate mai jos in care se pot returna produsele.
  • 2. Contactează-ne prin telefon, la +40 724 591 849.
  • 3. Completeaza formularul de retur de mai jos.
  • 4. Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur te rugam sa trimiti produsele prin intermediul firmei de curierat GLS la adresa indicata de colegii nostri in raspuns.
  • 5. Primești suma de returnat în contul menționat în formularul de retur, în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ne-ai anunțat returul, prin e-mail sau telefon.
  • 6. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri.

  IMPORTANT – Politica de returnare a banilor este valabilă doar pentru produsele achiziționate online !


  Termeni si conditii
   

  Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

  Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

  In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

  Cheltuielile de returnare sunt suportate de client. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

  Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

  Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

  Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii DOREMAVIX.RO de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. DOREMAVIX.RO va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care DOREMAVIX.RO nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

   

Acest website foloseste cookie pentru o experienta mai buna de navigare. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor.
Vezi Politici.